Elevi testați în concursul „Ştiu şi aplic”. Câștigătorii vor merge la faza națională

Etapa județeană a concursului „Ştiu şi aplic – Securitatea şi sănătatea în muncă se dobândeşte de pe băncile şcolii” se desfășoară vineri la Sibiu. Tinerii câștigători  vor merge la faza națională.

foto: Liceul Tehnologic Henri Coanda Sibiu

Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu organizează în data de vineri, 19 aprilie, de la ora 09.00, concursul „Știu și Aplic” – securitatea și sănătatea  în muncă se deprinde de pe băncile școlii – faza județeană- etapa practică, la Liceul tehnologic „Henri Coandă ” din Sibiu, pe str. Henri Coandă nr. 51.

Concursul „Știu și Aplic” se desfășoară începând cu anul 2013 având o lungă continuitate atât la nivel județean cât și la nivel național, adresându-se în special elevilor de liceu și cadrelor didactice din secțiunea teoretică și tehnologică (ciclul inferior și superior) cât și învățământului profesional (cu durata de 3 ani).

Faza județeană a concursului va cuprinde o etapă teoretică, ce va consta într-un test individual si o etapă practică.

La faza națională se vor califica echipele ocupante ale locului I din cadrul fazei județene.

Desfășurarea concursului „Știu și Aplic” la nivel național se va desfășura în perioada 17.05 – 19.05.2024, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*