Elevii de la ,,Avram Iancu” premianți la Olimpiada Națională de Fabricare a Produselor din Lemn – FOTO

Elevii de la Liceul Tehnologic ,,Avram Iancu” se numără din nou printre premianții Olimpiadei  Naționale – Aria Curriculară ,,Tehnologii”, Domeniul: Fabricarea produselor din lemn, desfășurată anul acesta la Satu Mare, în perioada 26-30 aprilie 2024.

FOTO: Liceul Tehnologic ,,Avram Iancu”

Stoica Ionuț-Gabriel din clasa a XI-a a câștigat premiul I, iar Părăean Maria-Valeria din clasa a XII-a a obținut mențiune.

Premiul II la proba scrisă a fost câștigat de Rostofolu Robert-Ioan din clasa a XII-a care a obținut și premiul special acordat în cadrul probei practice de desen tehnic.

Elevii premianți au fost pregătiți de către profesoara Anca Mihaela Sultanu şi de către profesorul Nicolae Sultanu. La Satu Mare, ei au fost însoțiți de către profesoara Carolina Neagu.

La olimpiadă au participat un număr de 20 de elevi, însoțiți de 9 cadre didactice (din județele Argeș, Brașov, București, Iași, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava) și 11 membri ai comisiei centrale.

Festivitatea de deschidere și de premiere a acestui concurs au avut loc în sala Multimedia a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare.

În cadrul programului de desfășurare a olimpiadei, participanții s-au bucurat de un program artistic de muzică și dansuri populare specifice zonei, dar şi de activități educativ-recreative, au vizitat Castelul Karoly Carei, Parcul Central Satu Mare, Luna Aventura Park – Telescaun, Stațiunea turistică Luna Șes – Negrești-Oaş.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*