Elevi matematicieni din toată țara, în tabără la Râu Sadului

Comuna Râu Sadului a găzduit în perioada 28 august – 2 septembrie Tabăra de Matematică organizată de Centrul Județean de Excelență Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Foto: Facebook IȘJ Sibiu

Pe lângă pregătirea matematică elevii participanți au avut parte și de distracție, concursuri și focuri de tabără.

Foto: Facebook IȘJ Sibiu

„Cei 87 de elevi și eleve au avut parte de pregătire matematică oferită de o echipă extraordinară de profesori, concursuri sportive, concursuri de talente (Miss și Mister), foc de tabără, etc. La finalul taberei au fost premiate cele mai bune rezultate la fiecare categorie de competiție, fie ea matematică, sportivă sau de divertisment. Premiile au constat în cărți, diplome și bani.

Foto: Facebook IȘJ Sibiu

Felicit elevii pentru rezultatele frumoase obținute. Felicit părinții acestora pentru sprijinirea copiilor lor capabili de performanță.

Mulțumesc doamnei Mihaela Seusan, directorul Centrului Județean de Excelență Sibiu, pentru sprijinul oferit. Mulțumesc Liviu Ardelean, directorul taberei de matematică, pentru organizare. Felicit și mulțumesc întregii echipe de profesori participanți fără de care aceste minunate experiențe nu s-ar fi putut realiza.

Foto: Facebook IȘJ Sibiu

Să ne revedem cu bine în Tabăra de Matematică 2024” a transmis Inspector școlar pentru disciplina matematică, prof. Monica Stroe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*