Elevi de la „Goga“ au pilotat avioane pe simulator în Italia

Un grup de elevi de la Colegiul Național „Octavian Goga“ a avut ocazia de a participa la un curs deosebit în Italia. Au experimentat modul de pilotare a avioanelor, alături de un pilot profesionist, la prima mobilitate de grup  a unității de învățământ în cadrul programului Erasmus+ din acest an.

foto: facebook/CNOG Sibiu

„7 elevi și 2 cadre didactice însoțitoare participă săptămâna aceasta la prima mobilitate de grup de anul acesta din cadrul 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐫𝐚𝐬𝐦𝐮𝐬.

Gazda este 𝐈𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐨 𝐓𝐞𝐜𝐧𝐢𝐜𝐨 𝐄𝐮𝐜𝐥𝐢𝐝𝐞-𝐂𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐜𝐢𝐨𝐥𝐨 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐚𝐫𝐢, 𝐈𝐭𝐚𝐥𝐢𝐚. În primele două zile de proiect, elevii au împărtășit informații despre sistemul de învățământ italian și românesc, dar și despre tradiții, obiceiuri, stiluri de viață sustenabile și impactul poluării din diverse surse asupra mediului.

foto: facebook/CNOG Sibiu

Elevii români au participat la o lecție de fizică ce a inclus un experiment de calorimetrie precum și la o oră de engleză împreună cu elevii de la profilul Logistică.

foto: facebook/CNOG Sibiu

O activitate deosebită a fost cursul practic unde elevii au experimentat modul de pilotare a avioanelor, alături de un pilot profesionist și au aflat ce se întâmplă în turnurile de control și de comunicații in timpul desfășurării zborurilor.“, au transmis reprezentanții Colegiului Național Octavian Goga“.

foto: facebook/CNOG Sibiu

𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐀𝐜𝐫𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐄𝐫𝐚𝐬𝐦𝐮𝐬 𝐍𝐫. 𝟐𝟎𝟐𝟏-𝟏-𝐑𝟎𝟎𝟏-𝐊𝐀𝟏𝟐𝟎-𝐒𝐂𝐇-𝟎𝟎𝟎𝟎𝟒𝟓𝟏𝟔𝟕 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨-𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧ț𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐔𝐧𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐚𝐧ă 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧ț𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐫. 𝟐𝟎𝟐𝟑-𝟏-𝐑𝐎𝟎𝟏-𝐊𝐀𝟏𝟐𝟏-𝐒𝐂𝐇-𝟎𝟎𝟎𝟏𝟐𝟗𝟒𝟐𝟗.

foto: facebook/CNOG Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*