Elev condamnat la închisoare pentru că a bătut doi controlori

Un elev de liceu din Cluj-Napoca a fost condamnat la închisoare după ce a lovit cu pumnii, telefonul și ciocanul de spart geamul în cazul de urgență doi controlori, scrie clujust.ro.

Foto: Municipiul Cluj-Napoca – Facebook

Potrivit clujust.ro, citat de Monitorul de Cluj, un elev clujean a fost condamnat definitiv la 1 an și 2 luni închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru ultraj.

Acesta a lovit cu pumnii, telefonul și ciocanul de spart geamul în caz de urgență doi controlori pe un autobuz. Tânărul a susținut că a fost provocat.

„Inculpatul la data de 21.06.2023, în jurul orei 15:08-15:17, în timp ce se afla în mijlocul de transport în comun (…) a lovit-o în repetate rânduri cu palmele, pumnii și telefonul în zona capului și a feței pe persoana vătămată controlor de bilete în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un nr. de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Mai mult, inculpatul a lovit-o în repretate rânduri cu palmele în zona capului și o dată în zona feței (arcada dreaptă) cu un ciocan utilizar pentru spargerea geamului în situații de urgență, pe persoana vătămată controlor de bilete (…) cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un nr. de 24-25 zile de îngrijiri medicale”, se arată în actele depuse la dosar.

Citește continuarea articolului pe clujust.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*