Ei sunt mândria comunei Sadu! Elevii premiați la concursuri și olimpiade naționale

Tinerii din Sadu fac cinste comunității din care fac parte. Elevii sădeni au ocupat locuri fruntașe la concursurile și olimpiadele naționale la care au participat.

foto: Comuna Sadu /facebook

Astfel, eleva Drăgănoiu Erika, din clasa a VII-a, a obținut medialia de argint Olimpiada Satelor din România care a avut loc la Cluj Napoca.
Premiul I la Olimpiada Județeană de Creativitate Științifică, obținut de elevele Nițu Antonia, Popica Sandra și Săvoiu Mara din clasa a V-a.
Elevii sădeni au obținut premii importante și la Sesiunea de Comunicări Științifice din cadrul ULBS din cadrul Facultății de Științe:
Premiul II – Costin Alexandru și Sbera Răzvan – clasa a VII a, cu prezentarea „Matematica și Muzica”
Premiul III – Cimpoca Sonia , Lalu Silviu și Veștemean Vlăduț -clasa a VIII a, cu prezentarea „O incursiune în științele Pământului”.

foto: Comuna Sadu /facebook

foto: Comuna Sadu /facebook

foto: Comuna Sadu /facebook

La Concursul „Independența”,  desfășurat în cadrul „Zilelor Independenței” – ediția XXXI, în data de 18.05.2024 la Colegiul Tehnic „Independența” Sibiu, elevul Dragomir Christian Ștefan, din clasa a VII – a a obținut mențiune, cu el mai mare punctaj pentru un elev din mediul rural

foto: Comuna Sadu /facebook

La Cupa „RETEZAT” la Taekwon-do, desfășurată la Hațeg în perioada 17-18 mai 2024, la categoria uniori, Hanea Ștefan a obținut locurile I și III.
„Felicitări elevilor!
Felicitări cadrelor didactice!
Felicitări antrenorilor!
Felicitări părinților!
Suntem mândri de voi!”, au transmis reprezentanții Primăriei Sadu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*