Ei sunt elevii care au obținut rezultate remarcabile la etapa regională a Olimpiadei Satelor din Transilvania

Elevii sibieni participanţi la etapa regională a Olimpiadei Satelor din Transilvania – 2024, desfăşurată în perioada 19-21 aprilie 2024, în comuna Şant, Bistriţa-Năsăud, se întorc acasă cu două menţiuni.

foto: ISJ Sibiu

foto: ISJ Sibiu

Este vorba despre Drăgănoiu Erika-Maria, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Samuil Micu” Sadu (profesorul de la clasă, Scheau Daniela) şi Bleaza Bogdan-Ioan, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari (profesorul de la clasă, Vulc Dan).

În perioada 16-19 mai 2024, cei doi premianţi de la etapa regională, împreună cu elevele Köellner Ada-Ingrid-Louisa, din clasa a V-a, de la Şcoala Gimnazială Cârţa şi Neagu Maria-Ruxandra, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Vurpăr, vor participa la etapa naţională a Olimpiadei Satelor din România, ce va fi organizată la Cluj-Napoca.

„Ne bucurăm de interesul elevilor din mediul rural pentru olimpiada de matematică dedidată lor, îi felicităm pe toţi elevii participanţi la etapa regională, pe profesorii care i-au pregătit şi care fac posibilă participarea lotului județean la etapa națională a olimpiadei și le urăm succes în continuare”, au transmis reprezentanii ISJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*