Educație Fizică și Sport – un domeniu de viitor pentru absolvenții Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș

Universitatea Lucian Blaga Sibiu continuă activitățile de promovare a ofertei educaționale pentru anul universitar 2024 – 2025.

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

Dacă miercuri, 22 mai, studenții Facultății de Drept s-au întâlnit cu viitorii absolvenți ai liceului medieșan, joi 23 mai, reprezentanții Facultății de Științe s-au aflat în sala festivă a Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

Este vorba de reprezentanții programelor de studii Educație Fizică Sport și Performanță Motrică din cadrul Facultății de Științe a ULBS, care au prezentat oferta educațională a instituției și beneficiile vieții de student la Sibiu, precum și cele ale unei cariere în domeniul sportului la finalul studiilor superioare.

„Oferta educațională a Facultății de Științe a trezit interesul elevilor claselor a XII-a, îndeosebi a celor de la profilul vocațional, și suntem convinși că o parte dintre viitorii absolvenți ai liceului nostru vor opta pentru o carieră sportivă în domeniul învățământului superior” au transmis reprezentanții Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*