EduBot aduce magia programării și a roboticii la CSEI Dumbrăveni și CSEI Nr.2 Sibiu!

Elevii EduBot de la CȘEI Mediaș au susținut două workshop-uri captivante la CSEI Dumbrăveni și CSEI Nr.2 Sibiu săptămâna aceasta.

FOTO: EduBot
„Cu bucurie vă împărtășim activitățile din această săptămână unde am avut privilegiul de a prezenta două workshop-uri captivante alături de talentații elevi din clubul nostru de robotică! Cu pasiune și dedicare, acești tineri și roboții lor au lucrat alături de elevii de la CSEI Dumbrăveni și CSEI Nr.2 Sibiu.
Împărtășind cunoștințele acumulate în lunile de pregătire, elevii noștri au reușit să ilustrezelumea programării și funcționarea roboților într-un mod accesibil și captivant.
Dar nu s-au oprit aici! În cadrul atelierelor colaborative, elevii au avut oportunitatea să-și testeze abilitățile în soluționarea provocărilor legate de codare alături de colegii lor din alte școli. Această experiență de învățare interactivă și cooperativă a fost nu doar educativă, ci și un prilej excelent de consolidare a echipei și dezvoltare a abilităților sociale”, a transmis echipa EduBot.
Aceasta a mulțumit Csei Dumbrăveni și CSEI Nr.2 Sibiu pentru primirea călduroasă și pentru colaborare: „Prin implicarea lor activă, au făcut posibilă această experiență de învățare memorabilă pentru toți cei implicați. Încântat de succesul acestor workshop-uri și de entuziasmul și determinarea elevilor noștri, așteptăm cu nerăbdare noi oportunități de colaborare și împărtășire a cunoștințelor în viitor!”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*