EDITORIAL: Am aflat că, dacă „se vrea“, se poate!

Așadar, se poate. Sibiul mai are resurse, dacă „se vrea“. Cel puțin așa reiese din mesajul postat de Primăria Sibiu aseară, la câteva ore după ce FC Hermannstadt a anunțat plata la zi a salariilor. Un mesaj care ne duce cu gândul la o implicare directă în rezolvarea situației de la club, în condițiile în care municipalitatea nu obișnuiește să publice comunicate după orele 20. Un succes de care Primăria Sibiu a ținut să se lipească imediat, reamintind implicarea în susținerea echipei încă de la început, în condițiile legii.

Problemele financiare ale FC Hermannstadt au făcut turul buletinelor sportive pe toate posturile de televiziune, subiectul afectând imaginea orașului mai ales după ce oameni importanți de fotbal au lansat săgeți către Primăria Sibiu, acuzând-o de neimplicare. Fanii echipei s-au întrecut în gesturi de atașament față de clubul sibian, emoția crescândă punând o și mai mare presiune pe oraș, pe cei care își doresc și pot menține echipa la un nivel înalt în fotbalul românesc.

Din fericire, au fost găsite resurse, iar Sibiul revine „pe linia de plutire“. Așadar, am aflat cu toții că dacă „se vrea“, se poate. Iar dacă, Doamne ferește, vor reveni problemele, știm la cine să apelăm. Hai FC Hermannstadt! 

(Un editorial de Dan GREAVU)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*