Ediție de succes

Conferința Sibiu Quality Days a ajuns la cea de-a VI-a ediție, fiind organizată în zilele de 13 și 14 noiembrie.

IMG_7793Participanţii au fost manageri ai calităţii, furnizorilor sau de resurse umane de la companii din industria automotive, precum Kromberg & Schubert, Delphi, Kuka, Flaro Prod, Compa sau Fujikura. Organizatorul Sibiu Quality Days este firma de consultanţă Werner Seeger Managementul Calităţii România, iar conferința se recomandă drept singurul eveniment de specialitate adresat managementului calităţii din România.

Accentul pe oameni

Tema  din  acest  an  a fost  „Quality  is  not  self-running,  it  is  made  by people“ („Calitatea nu merge de la sine, este produsă de oameni” – n.red.). „Este un eveniment care începe să devină o tradiție. Conferința a crescut de la an la an în calitate și am reușit să aducem oameni de valoare care să vorbească despre managementul calității“, ne-a declarat Werner Seegel, organizatorul conferinței. Referenţii ediţiei actuale au fost psihologul prof. dr. Daniel David, dr. Liviu Bărnuţiu (Key Safety  Systems, Curtici), Augustin Moldovan (Swoboda Hartmann, Cisnădie), Petra Cioran (ThyssenKrupp Presta, Lichtenstein), Petru Grindean (HR Manager, Sibiu).

Despre organizator

IMG_7785Werner Seeger Managementul  Calităţii, înfiinţată în 2001, de către Werner Seeger, şi este un birou de  consultanţă în management, ce acţionează pe plan internaţional, specializat pe Managementul Calităţii şi Mediului. Fiind organizaţi ca reţea internaţională independentă, colaborează exclusiv cu consultanţi calificaţi şi experimentaţi. Domeniile principale de activitate sunt consultanţă şi traininguri pe toate temele legate de managementul calităţii şi al mediului. În domeniul  automotive, este partener oficial al Centrului pentru Managementul Calităţii al Asociaţiei Industriei Auto din Germania (VDAQMC). WSQR  SRL a dezvoltat competenţe deosebite în sectorul producţiei de serie, în special în ce priveşte industria auto şi a furnizorilor, industria polimerilor şi construcţia de maşini.

Swoboda Hartmann, exemplu de calitate

Conferința a fost deschisă, însă, la fabrica Swoboda Hartmann din Cisnădie, unde participanții au putut experiemnta un model în ceea ce privește managementul calității. „Când vorbim de producția de  senzori sau de soluții mecatronice, atunci Swoboda Hartmann România aparține partenerilor de prim rang din industria auto. Competențele și experiențele din domeniile mecanic, electronic și electric, precum și dorința de a da mereu ce este mai bun, sunt piatră de temelie a progresului continuu al acestei companii“, susțin reprezentanții companiei. Swoboda Hartmann România este o firmă a grupului Swoboda Hartmann, ce acționează la nivel global (Germania, România, Cehia, China, Mexic și Statele Unite) în industria auto, având peste 2.800 de lucrători, iar la nivelul Cisnădiei este cel mai mare angajator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*