Echipa PSD pentru Consiliul Local Sibiu mizează pe femei puternice (CP)

BOKOR CORINA

foto: PSD Sibiu

„M-am născut în Sibiu și ador acest oraș. Aici am crescut și mi-am urmat studiile: școala primară, liceul și studiile universitare, fiind absolventă a Facultății de Inginerie a Universității <<Lucian Blaga>> din Sibiu.

Provin dintr-o familie mixtă, tatăl român – născut în Cârțișoara, iar mama săsoaică, născută în Sibiu. Tatăl meu a lucrat ca maistru la fosta Întreprindere pentru Piese Auto Sibiu (IPAS), secția Arsenal, iar mama ca soră pediatră la Leagănul pentru Copii, Maternitatea Spitalului Județean Sibiu și Creșa din Terezian.

În școală și din familie am învățat să respect oamenii, să-mi fac datoria la locul de muncă, să am încredere în colectivul din care fac parte și să fiu corectă în toate acțiunile pe care le întreprind. La fel mi-am crescut copiii și tot ce-am făcut am făcut pentru oameni.

Sunt consilier local din 2012, în perioada 2014-2016 am fost consilier local cu atribuții de viceprimar, iar din anul 2016 până în aprilie 2024 am ocupat funcția de viceprimar al municipiului Sibiu, o poziție onorantă și responsabilă deopotrivă. M-a motivat această responsabilitate și m-am implicat în toate proiectele mari și de succes pe care Primăria Sibiu le-a implementat.

Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați, tocmai de aceea am decis ca, de anul acesta, să mă alătur echipei Partidului Social Democrat. Este o echipă cu viziune, care a demonstrat preocupare și deschidere față de nevoile comunității, un dezvoltat simț al răspunderii sociale, angajament pentru implementarea de proiecte care vor aduce schimbarea și progresul orașului nostru. O echipă care își dorește cu adevărat să contribuie la dezvoltarea comunității.

Doresc să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în administrația publică, să mă implic decizional în dezvoltarea orașului și în implementarea de proiecte benefice pentru comunitate, proiecte care să contribuie la dezvoltarea echilibrată și durabilă a orașului și care să răspundă dorințelor și necesităților sibienilor.

Împreună cu dumneavoastră, vom deveni mai puternici, iar expertiza noastră va fi în beneficiul comunității”.

BARAC LAURA – IONELA

foto: PSD Sibiu

Născută la Sibiu, a ales să rămână în orașul de pe Cibin și să își concentreze activitatea profesională pe sprijinirea oamenilor. De profesie avocat, Laura Barac a fost aleasă în 2020 consilier județean. Ea a devenit liderul de grup al PSD în Consiliului Județean. Acum, Laura Barac va candida la Consiliul Local Sibiu.

„Am decis să candidez la Consiliul Local Sibiu pentru a putea folosi experiența în slujba cetățenilor din orașul în care m-am născut. Am fost liderul de grup al PSD în Consiliul Județean Sibiu, unde am înaintat proiecte și propuneri doar în interesul locuitorilor județului. Am acordat o atenție deosebită modului cum s-a cheltuit banul public și am fost o voce puternică, critică la adresa derapajelor conducerii Consiliului Județean Sibiu.

Acum este timpul să îmi concentrez energia și experiența profesională și administrativă pentru municipiul Sibiu. În ultimii ani, în calitate de președinte al organizației municipale PSD Sibiu, am urmărit atent hotărârile Consiliului Local și am analizat, alături de colegii mei aleși în acest consiliu, amendamentele ce pot fi înaintate. Am ajutat la scrierea de observații juridice, economice și administrative, iar multe au fost aprobate de plenul Consiliului Local, la propunerea colegilor mei aleși acolo.

Prin prezența mea în Consiliul Local Sibiu, voi putea veni cu proiecte clare pentru municipiu și voi fi un aprig apărător al intereselor cetățenilor”.

 

MIHAI IONELA

foto: PSD Sibiu

Am 38 de ani și sunt absolventă a Facultății de Medicină din Sibiu. Sunt medic chirurg urolog la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu din anul 2018 și medic primar urolog din anul 2022. Din dorința de a împărtăși cunoștințele acumulate și de a aduce un aport suplimentar studenților, din 2023 sunt asistent universitar al Universității ”Lucian Blaga”. Candidez pentru un loc în Consiliul Local al Municipiului Sibiu alături de echipa PSD cu convingerea fermă că împreună putem face din orașul nostru un loc mai bun, prin proiecte care să vizeze transparența în administrație, dezvoltarea infrastructurii locale, susținerea educației și a tineretului, protecția mediului și dezvoltarea sustenabilă, servicii medicale de calitate și sprijin social. Locuiesc în acest oraș de 18 ani și am avut privilegiul de a cunoaște oameni extraordinari, cu povești de viață impresionante. Am văzut atât potențialul imens al Sibiului, cât și provocările cu care ne confruntam în fiecare zi. Vă invit să vă alăturați echipei în acest demers și să ne implicam activ în construirea unui viitor mai bun pentru toți!”

 

Cod MFC: 21240002

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*