Echipa de fotbal U-13 din Șelimbăr a câștigat „Cupa Satelor”

Selecționata U-13 a comunei Șelimbăr a participat în această lună la „Cupa Satelor”, competiție care s-a încheiat duminică și care se află la a doua ediție, fiind organizată de Federația Română de Fotbal, în colaborare cu Asociația Județeandă de Fotbal Sibiu, turneu pe care șelimbărenii l-au și câștigat.

După o victorie cu 8-0 contra echipei din Micăsasa și un 0-0 în meciul decisiv cu Șura Mare, selecționata din Șelimbăr a câștigat turneul și va reprezenta județul nostru la turneul regional.

„Nu e un secret că fotbalul a început să se dezvolte la Șelimbăr, iar de prezența CSC 1599 Șelimbăr, beneficiază copiii din comunitate, iar progresul este, în mod categoric, vizibil. Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care au luat parte la această performanță, dar felicitările nu sunt doar pentru ei, ci pentru toți copiii care fac sport în comuna noastră”, a declarat Primarul Comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

„Această performanță nu ar fi fost posibilă fără colaborarea cu conducerea CSC 1599 Șelimbăr și a antrenorilor de la club”, au transkmis reprezentanții Primăriei Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*