Echipa de fotbal feminin a Colegiului „Octavian Goga“, cea mai bună din județ!

Echipa de fotbal feminin a Colegiului Național „Octavian Goga“ din Sibiu a câștigat azi finala județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, urmând să ne reprezinte la faza națională! Meciul a avut loc la Liceul Teoretic „Axente Sever“, chiar împotriva echipei gazdă, aceasta din urmă trecând înainte de echipa similară a Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu“ Sibiu.

foto: Mesagerul de Sibiu

Cupa ISF („Împreună Suntem Fotbal”), care a contat ca Olimpiadă la fotbal feminin, a reunit cele mai bune echipe de fotbal feminin ale județului Sibiu. Conducerea Liceului Teoretic „Axente Sever“ a salutat performanța echipei sale, dar și victoria câștigătoarei competiției. „Fotbalistele unității noastre de învățământ au trecut fără mari emoții de echipa similară a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu și au jucat finala cu formația Colegiului Național Octavian Goga din Sibiu. Finala s-a dovedit palpitantă pentru publicul prezent în sala de sport a liceului nostru, cele două formații având nevoie de lovituri de departajare. În cele din urmă, formația sibiană s-a impus și va reprezenta județul nostru la faza națională a ONSȘ la fotbal feminin.

Le felicităm pe jucătoarele unității noastre de învățământ pentru faptul că s-au clasat pe locul al II-lea la nivelul județului Sibiu. Ne referim aici la Paula Micu din clasa a IX-a Instructor Sportiv, la Sabina Hodârnău din clasa a X-a Științele Naturii, la Antonia Bucătaru din clasa a X-a Instructor Sportiv, Andreea Hațegan din clasa a X-a Științe Sociale, alături de căpitanul echipei Ines Șerban din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză și de „veterana” Nicolate Ban din clasa a XII-a Filologie.“, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever“.

Echipa Liceului Axente Sever Mediaș (foto: facebook/Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș)

CUPA ISF la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*