„Ghibu“ câștigă Olimpiada pe județ la baschet feminin

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga“ din Sibiu a găzduit astăzi etapa județeană din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet feminin. Au participat echipele reprezentative ale Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu, Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” și Liceului Teoretic „Oberth – Roth” din Mediaș.

Foto: Captură video Mircea Galață

Meciurile, arbitrate de arbitrul internațional Ciprian Stoica, au fost pline de suspans și de o foarte bună calitate, potrivit prof. Mircea Galață, inspector de educație fizică și sport în cadrul Inspectoratului Școlar al Județului Sibiu.

„Este perioada în care desfășurăm etapele județene în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, în unitățile de învățământ din ciclurile gimnazial și liceal. La finalul acestora echipele câștigătoare vor reprezenta județul nostru la etapele de zonă. Mulțumesc pe această cale Asociației județene de baschet care ne asigură la competițiile desfășurate arbitraje de calitate. De asemenea mulțumesc directorilor de unități școlare unde ne desfășurăm competițiile. Sper într-o comportare cât mai bună atât la etapele de zonă cât și la etapele finale. Este știut faptul că la întrecerile din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, elevii participanți au performat obținând medalii și clasări în primele 8 echipe ale finalelor pe diferite discipline sportive”, a declarat pentru Mesagerul de Sibiu prof. Mircea Galață.

Competiția a fost câștigată de echipa Liceului „Onisifor Ghibu”, care va participa la etapa de zonă ce se va desfășura la Târgu Mureș la sfârșitul lunii martie.

Pe locul secund s-a clasat echipa echipa Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga”, locul trei fiind ocupat de echipa din Mediaș a Liceului Teoretic „ Oberth – Roth”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*