După puncte în Giulești. Măldărășanu: „Sper să fiu inspirat“

În criză de puncte și cu moralul serios afectat după două înfrângeri în decurs de câteva zile, FC Hermannstadt caută acum reabilitarea tocmai la Rapid. La echipa de suflet a perechii Dani Coman – Marius Măldărășanu, cea care adus atâta bucurie la Sibiu prin promovarea în Superligă în chiar primul sezon de la retrogradare.

În tur, Rapidul s-a impus cu 2-0 la Mediaș (foto: facebook/FCH)

FC Hermannstadt se deplasează așadar în Giulești, pentru runda a 29-a a Superligii, penultima a sezonului regulat. Întâlnește Rapid, sâmbătă 4 martie, de la ora 20.

Afectat de rezultatele din acest an, Marius Măldărășanu a vorbit chiar de demisie după partida de marți, 0-1 acasă cu U Cluj, fiind încurajat de conducere să continue munca la Sibiu. FCH trece printr-o perioadă nefastă, cu 7 partide în care a marcat doar de 2 ori, cu 5 jocuri pierdute și două remize, ambele pe Municipal, 1-1 cu FC Argeș și 0-0 cu UTA. „Ne dorim să venim cu ceva de acolo. Este un meci foarte greu, împotriva unei echipe care își merită cu prisosință locul în clasament, o echipă care joacă foarte bine acasă, împinsă și de public. Mi-aș dori cu ardoare să câștigăm, să ieșim din această pasă.

Atmosfera a fost și va fi (nr. – la lot), cât timp voi fi aici, va fi senzațională. Grupul este unit. Probleme ar fi doar cu suspendările, Petrescu și cu Ene, în rest toți jucătorii sunt apți. A trebuit să ne decidem asupra unui lot, sper să fi fost inspirat și sper să fiu inspirat și-n alegerea formulei de echipă.“, a transmis Marius Măldărășanu la conferința de dinaintea plecării spre București

CLASAMENT

sursa: LPF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*