După 10 ani de la lansare, Conferințele Sufletul în business în slujba proiectelor caritabile

Aliz Kosza susține Fundația Polisano printr-o conferință de business LIVE în beneficiul copiilor vulnerabili.

Foto: Facebook Aliz Kosza

În data de 26 octombrie 2023, va avea loc la Sibiu evenimentul caritabil ”Din inimă pentru micile inimi ”, organizat și oferit în beneficiul copiilor cu afecțiuni cardiace, prin Fundația Polisano, în sala festivă a Bibliotecii Județene ASTRA. În cadrul evenimentului,  Aliz Kosza, una dintre cele mai experimentate femei de business din România, va oferi mediului de afaceri din Sibiu trei ore de mentorat LIVE despre strategiile integrate de business, leadership strategic și studii de caz din antreprenoriate românești.

Conferința va susține financiar Fundația Polisano, care pregătește următoarea misiune operatorie pentru aproximativ 10 – 15 copii vulnerabili  ce vor fi operați pe inimă, cu sprijinul unei echipe medicale mixte germano-române.

Aliz Kosza (www.alizkosza.ro) are o carieră profesională de 45 de ani, din care 33 de ani în business, a condus companii străine din 6 industrii diferite cum ar fi: MOL România, Orkla Foods România sau Fabryo Corporation. A construit branduri care strălucesc și azi în piață: savana, Ardealul, Tomi, Wiesana, Bunica, Unireasunt doar câteva dintre ele.

Din 2012, s-a retras din poziția de CEO și este business mentor și strateg, consultant BERD pe proiecte locale și internaționale. A derulat peste 80 de proiecte, transferând experiențe și principii de business antreprenorilor și managerilor care doresc să își reinventeze afacerile.

Aliz este creatoarea conceptelor, brandurilor Inward Business Mentorship și Conferințele Sufletul în business.

„După 10 ani de mentorat de business, am decis să mă dedic preponderent acțiunilor caritabile, să ajut comunitățile din toată țara, acolo unde există nevoie și vulnerabilitate. Concomitent, prin școala de mentorat, continui să transfer mediului de afaceri românesc din experiența mea și să contribui, astfel, la construirea unei culturi de business sănătoase,” declară Aliz Kosza.

Temele principale ale conferinței sunt: STRATEGIA INTEGRATĂ de BUSINESS și LEADERSHIPUL STRATEGIC. În prima parte, Aliz va vorbi despre Modelul de business și saltul de la PRODUS la BRAND, iar secțiunea de Leadership strategic va demonstra importanța și dimensiunile echilibrului în leadership și rolul acestuia în cultura organizațională.

Suntem bucuroși să fim printre primii beneficiari, acum când pregătim următoarea misiune operatorie, care este planificată pentru noiembrie. Sunt convinsă că această conferință va fi o experiență unică și folositoare pentru mediul de business din orașul nostru.” declară Cătălina Costache, Director executiv Fundația Polisano.

Înscrierile  la conferință se pot face accesând linkul: https://sello.ro/fundatia-polisano

Contact: contact@fundatiapolisano.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*