Drumul spre Euro 2024! „Călăreții“ Andrei Vînău și Raul Rotund au răpus Ungaria U19

Fotbaliști de urmărit la CSC 1599 Șelimbăr. Andrei Vînău și Raul Rotund, convocați la naționala U19, au fost pe teren în victoria cu 3-2 în fața Ungariei, într-un meci de pregătire disputat ieri în țara vecină.

Naționala U19, cu Andrei Vînău și Raul Rotund pe teren, s-a impus în Ungaria (foto: facebook/FRF)

Debut cu dreptul pentru  călăreții“ Andrei Vînău și Raul Rotund la echipa naționlă !!! U19 a învins nationala Ungariei cu 3-2 la Telki cu cei doi internaționali ai nostri pe teren. Andrei Vînău a fost titular 87 de minute pe postul de fundaș stânga, iar atacantul nostru Raul Rotund a intrat la pauza in minutul 46. Felicitări Andrei și Raul !!!“, a transmis clubului din Șelimbăr.

Naționala U19 a României a efectuat un stagiu de pregătire la Timișoara și în Ungaria, în perioada 20-24 august. Tricolorii antrenați de Adrian Dulcea au disputat și o partidă amicală împotriva Ungariei, scor 3-2 pentru România. Selecționerul Adrian Dulcea a folosit următoarea echipă: Răfăilă (Frânculescu 46’) – Aioanei, Jalade (Bădescu 66’), 4. Tudose-cpt., Vînău (Iurasciuc 87’) – Cibi, Gogescu (Geană 66’), Dulcea –Rădulescu, Stan (Rotund 46’), Burcea (11. Spătaru 59’)

Reprezentativa U19 va evolua, în perioada 11-17 octombrie, în prima etapă a calificărilor pentru EURO 2024. România face parte din Grupa 10, alături de Cehia, Finlanda și San Marino. Gazda meciurilor va fi Cehia. Primele două clasate din fiecare grupă de calificare, alături de cea mai bună echipă clasată pe locul 3, se califică la Turul de Elită. Turneul final EURO 2024 va avea loc în Irlanda de Nord“, anunță FRF.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*