Drumeție pentru cei mici în jurul satelor din Munții Cindrel

Anii Drumeției vă invită sâmbătă, 23 martie, de la ora 8.30, să participați alături de cei mici într-o călătorie frumoasă în jurul satelor pastorale din Munțîi Cindrel. Veți afla povești frumoase și vă veți bucura de peisaje minunate și de aerul curat de la munte.

foto: Arhivă
Se va începe urcarea din satul Rășinari pentru aproximativ 1-2 ore, apoi se merge spre satul Sibiel, unde drumeții vor fi întâmpinați de 2 căruțe care îi vor duce până la locul de unde vom începe cea de-a doua parte a drumeției care va dura aproximativ 1-2 ore. Aici vor savura și un mic picnic cu fructe.
În Sibiel familiile cu copii mai mici se pot retrage la ce ora doresc. La sfârșitul programului, ghidul poate face o prezentare a Muzeului Icoanelor pe Sticlă din Sibiel pentru cei interesați.
Plecarea este sâmbătă, 23 martie, la ora 8.30, din parcarea pensiunii Dumbrava Sibiului. Drumeții se vor grupa în mașinile personale și vor porni spre localitatea Rășinari.
Traseul propus este unul ușor, cu o durată de 5-6 ore și o diferență de nivel de 250 m.
ste recomandat să aveți la dvs. tricouri, pantaloni și șosete de schimb, bocanci de munte cu gleznă înaltă, pelerină de ploaie, geacă și pantaloni impermeabili, căciulă, sticlă cu apă min 1 litru, fluier și mâncare. Cel mai bine este să îi îmbrăcăți pe cei mici în straturi, pentru ca dimineață este răcoare, iar la amiază mai cald.
Costul drumeției este de 70 lei/ adult și 20 lei/ copil. Limita de vârstă 3 – 6 ani, dar se pot face și excepții, de la caz la caz.
Ghid în această excursie va fi Nicoleta Ocneriu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*