Drumarii, în alertă pe drumurile județene. În oraș, intervenția decurge mai greu | EXPLICAȚIA viceprimarului Răzvan Pop

Societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu, informează că la această oră se acționează cu toate cele 63 de utilaje cu lame și material antiderapant.

Drumarii intervin pe toate cele opt zone care acoperă raza județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).

Pe drumurile județene, carosabilul este acoperit cu un strat de 2-4 cm zăpadă afânată.

„Pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș, la această oră, ninge și se acționeaza cu trei utilaje cu lame și material antiderapant. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24). Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că atât pe pagina de facebook cât și pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate”, transmite Monica Iliescu, purtătoarea de cuvânt al SC Drumuri și Poduri SA.

Firma contractată de Primăria Sibiu pentru deszăpezirea domeniului public intervine în teren de la ora 14. În prezent, acționează în oraș șapte utilaje dotate cu plug și sistem de împrăștiere a materialelor antiderapante și alte trei autovehicule din care se împrăștie materiale pentru prevenirea poleiului și înzăpezirii în zonele pietonale. Numărul utilajelor de intervenție va fi suplimentat în următoarele ore, în funcție de cantitățile de precipitații.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*