Droguri la pachet, din Spania. Prinși în timp ce ridicau un colet cu 9 kg de cannabis

Droguri de risc, expediate din Spania. Polițiștii au prins în flagrant delict un cuplu în timp ce prelua un colet ce conținea aproximativ 9 kg de cannabis.

Foto: Poliția Română

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani şi o femeie, în vârstă de 24 de ani, au fost prinşi în flagrant delict, în timp ridicau un colet ce conţinea droguri de risc, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit anchetatorilor, pachetul a fost expediat din Spania prin intermediul unei firme de curierat. Acțiunea polițiștilor a avut loc în urmă cu câteva zile, iar în urma solicitării DIICOT Timișoara cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Vineri, judecătorii au dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.

„La data de 6 aprilie a.c., două persoane, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și o femeie, în vârstă de 24 de ani, au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi preluat un colet ce conținea droguri de risc.

Coletul, expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, conținea aproximativ 9 kilograme de cannabis”, potrivit Poliției Române.

Drogurile capturate de polițiști urmau să fie distribuite, fiind destinate comerțului stradal.

Acțiunea s-a desfășurat în contextul măsurilor întreprinse de polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara pentru combaterea traficului internațional de droguri, în care sunt implicate grupări infracționale ce au ca preocupări introducerea în țară de droguri de risc, respectiv cannabis și distribuirea acestora la nivel stradal.

Acum, cei doi timișoreni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*