Dragoman și-a asigurat deja o medalie la CN de tenis de masă

Medieșeanca Andreea DRAGOMAN(CSA Steaua) și-a asigurat deja o medalie la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori, competiție desfășurată în perioada 18-22 martie, în Sala Romsilva FRTM din București. Azi, în proba de dublu mixt, alături de Andrei Istrate, a ajuns până în semifinale, urmând să întâlnească perechea Spelbus/Ciobanu. Andreea Dragoman a debutat cu victorie, azi, și pe tabloul principal de simplu. Din păcate, a eliminat-o pe Mădălina MOGA, singura jucătoare de la CSM Mediaș care a ieșit din calificări. Dragoman a învins cu 3-0 urcând în 16-imi. 

(Dan GREAVU)

foto: captură video

Cinci tineri sportivi de la CSM Mediaș participă în aceste zile la Campionatul Național de tenis de masă pentru seniori: Mădălina MOGA, Mara MOCA, Beatrice HILA și Gabriela HERCIU, la feminin, și Cristian CÎNDEA, la masculin.

Competiția a început cu faza grupelor de calificare. Doar Mădălina MOGA, născută în 2004, a avansat pe tabloul principal, cu 2 victorii și o înfrângere în Grupa V. În schimb, celelalte jucătoare, care abia bat la porțile senioratului, au părăsit competiția de simplu în calificări. Cu 2 înfrângeri în Grupa II, Mara MOCA (născută 2007) a ratat calificarea, la fel și Beatrice HILA (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa VI, dar și Gabriela HERCIU (2006), cu 3 înfrângeri în Grupa XI. Aceeași soartă a avut-o la simplu masculin și Cristian Cîndea (născut în 2006), la masculin, cu 2 înfrângeri în 2 jocuri, Grupa I.

Cristian Cândea a jucat și în proba de dublu masculin, unde a făcut pereche cu Andrei Miroiu. Cei doi au pierdut însă barajul de calificare pe tabloul principal.

Medieșencele de la CSM continuă mâine, în proba de dublu feminin. Mădălina MOGA face pereche cu Gabriela HERCIU, iar Mara MOCA cu Beatrice HILA. Tot în primul tur, Andreea Dragoman face pereche cu Elena Zaharia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*