Dorian Popa la Aria Sibiu – cel mai tare meet&greet!

Pe 29 iunie, la ora 11.00, Aria Sibiu devine centrul unei experiențe de neuitat cu ocazia unui eveniment special: întâlnirea cu Dorian Popa! Admiratorii vor avea șansa să-l cunoască pe artist, să captureze momente memorabile și să primească autografe, într-un cadru vibrant și plin de entuziasm.

foto: Aria Sibiu

Dar bucuria nu se oprește aici – Aria Sibiu a pregătit o serie de activități captivante pentru toți participanții. Poți să-ți testezi curajul și abilitățile în concursuri pe toboganele spectaculoase sau să încerci norocul la tombola cu premii pe măsură.

Și pentru a întregi atmosfera, seara continuă cu un party exclusivist, unde vei fi purtat de ritmurile incendiare ale unor DJ de renume mondial. Gianni Romano și Andrew Dum vor crea o noapte de neuitat, aducând atmosfera din Ibiza chiar în inima Sibiului.

Evenimentul este organizat de pulse. Sibiu, un brand dedicat să transforme orașul într-un epicentru al divertismentului din România.

„Indiferent dacă ești fan înfocat al lui Dorian Popa sau doar iubitor de distracție și atmosferă pozitivă, evenimentul de la Aria Sibiu pe 29 iunie este locul perfect pentru tine. Pregătește-ți entuziasmul și bucură-te de o zi de neuitat alături de Dorian Popa și o mulțime de surprize la Aria Sibiu!”, transmit reprezentanți Aria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*