Donează și fă mai frumoasă ziua de naștere a unui copil

Afterschool-ul social „Șura dă Aripi” care funcționează în cadrul Șurii Culturale Gușterița face din ziua de naștere a fiecărui copil o adevărată sărbătoare.

Foto: Facebook Șura dă aripi-Afterschool social

Deoarece copiii de la „Șura dă Aripi” provin din familii ai puțin înstărite, de ziua lor primesc cadouri, prăjituri, astfel încât să simtă că entru o zi ei sunt în centrul atenției tuturor.

Foto: Facebook Șura dă aripi-Afterschool social

Pentru aceasta însă este nevoie de fonduri. De aceea cei ce administrează acest afterschool la toți cei care doresc să ajute la sărbătorirea acestor copii mai puțin norocoși să doneze online sau să redirecționeze o parte din impozitul pe profit către „Șura dă Aripi”.

Foto: Facebook Șura dă aripi-Afterschool social

„La Șura Dă Aripi sărbătorim cât se poate de bine ziua fiecărui copil! Dacă vă alăturați nouă și adăugați un suc, o prăjitură, un cântec, o strângere de mână sau un joc împreună, sigur contează! Puteți sprijini efortul nostru donând online sau redirecționând din impozitul pe profit aici https://formular230.ro/parohia-ortodoxa-romana-sibiu-gusterita” au transmis reprezentanții Șurii Culturale Gușterița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*