Donație pentru Biblioteca ASTRA de la Ambasadorul Ungariei în România

Cu ocazia desfășurării Festivalului Ars Hungarica, Ambasadorul Ungariei în România, Zákonyi Botond a vizitat Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și a donat o serie de publicații în limba maghiară editate recent.

O nouă ediție a Festivalului ARS Hungarica se desfășoară în această perioadă la Sibiu, aducând în fața publicului larg o serie de activități și programe dedicate culturii maghiare: spectacole muzicale, reprezentații teatrale, expoziții, concerte camerale, prezentări de carte sau degustări de vinuri.
În cadrul desfășurării Festivalului Ars Hungarica, Ambasadorul Ungariei în România, Zákonyi Botond, a vizitat biblioteca publică sibiană, prilej cu care a oferit drept donație o serie de publicații în limba maghiară editate recent. Acestea vor fi introduse în fondurile documentare, contribuind astfel la dezvoltarea și actualizarea colecțiilor bibliotecii.
Astfel, vineri, 18 noiembrie 2022, la ora 12.00, publicul este invitat în Foaierul Bibliotecii ASTRA pentru a participa la o prezentare de carte, tradusă în limba maghiară. Invitat este traducătorul și poetul Szonda Szabolcs, Director al Bibliotecii Județene „Bod Péter” din Sf. Gheorghe, iar volumul se numește „Misterul mașinuțelor chinezești”, semnat de Florin Irimia.
 Programul complet al Festivalului Ars Hungarica este disponibil online: https://szeben.ro/…/program-ars-hungarica-editia-a…/…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*