„Domnul preşedinte e cu ţara, noi cu Sibiul!”. Astrid Fodor va candida la Primărie, foarte posibil și cu sprijinul PNL

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, a anunțat astăzi că va candida la funcția de primar al Sibiului din partea FDGR dacă vor fi organizate alegeri anticipate.

„Mie mi se pare oportun să se organizeze alegeri anticipate. Da, în cazul în care se vor organiza voi candida pentru funcţia de primar“, a spus Fodor, astăzi, într-o conferință de presă. Aceasta nu se consideră favorită în cazul în care vor fi organizate alegeri pentru Primăria Sibiu. „Candidatura categoric va fi din partea FDGR, eu nu am nicio intenţie vreodată să mă afiliez altui partid decât FDGR“, afirmă primarul interimar, precizând că nu a purtat discuții despre o eventuală susținere din partea PNL, cu care FDGR are o înțelegere politică. „Nu am avut discuţii de genul ăsta. Fiecare partid îşi stabileşte strategia, nu contează la ce mă aştept eu, este problema fiecăruia. Însă nu exclud absolut nimic în faza asta“, declară primarul interimar al Sibiului. Alegeri la Sibiu vor avea loc doar dacă Guvernul va decide în acest sens.

Întrebat dacă se mai consultă cu Klaus Iohannis, Astrid Fodor a răspuns: „Nu, deocamdată nu a mai fost cazul. Domnul Klaus Iohannis este preşedintele României cu normă întreagă şi îşi ia atribuţiile acolo în serios şi nu putem toată ziua – bună ziua să-l întrebăm dacă avem noi o problemă aici în Sibiu. Încercăm să ni le gestionăm singuri şi dacă apare ceva ce este foarte important sau, mai ales, dacă e vorba de un proiect cum e cel cu centrul de conferinţe şi spectacole acolo cu siguranţă vom avea discuţii cu domnul preşedinte, dar în rest domnul preşedinte e cu ţara, noi cu Sibiul. De duminica trecută nu l-am mai văzut pe domnul preşedinte“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*