Doliu la Biblioteca ASTRA Sibiu. Gabriela Schuller a urcat la Ceruri

Colectivul Bibliotecii ASTRA este în doliu. Gabriela Schuller, care a activat din 1994  în cadrul Compartimentului Editură, Tipografie, Legătorie, a urcat la Ceruri.

Foto: Biblioteca ASTRA Sibiu

Anunțul a fost făcut astăzi, pe pagina de Facebook a instituției.

”Cu nespusă tristețe, ne luăm astăzi rămas bun de la colega noastră, Gabriela Schuller (1974-2023).

Personalitate discretă și plăcută, om minunat și colegă extraordinară, Gabriela a făcut parte din echipa bibliotecii publice sibiene încă din anul 1994, activând în cadrul Compartimentului Editură, Tipografie, Legătorie.

A fost un model de profesionalism, implicare și dăruire, lăsând în urmă o muncă titanică în cadrul activităților de tipografie și legătorie. Gabriela Schuller rămâne un model de practică profesională pentru întreg colectivul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Cu profund regret, transmitem sincere condoleanțe familiei și tuturor celor care au cunoscut-o!

Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, este mesajul transmis de reprezentanții Bibliotecii.

 

Mesajele de condoleanțe au început să curgă.

”Am cunoscut pe Gaby de peste 15 ani. Joviala și deschisă, muncitoare și întotdeauna energică, Gabriela Schuller ne-a ajutat in zeci de volume tipărite de Editura Muzeului Naţional Brukenthal, materiale promoționale si educative. Cunoștea deja ceea ce doream și am simțit întotdeauna că totul va ieși din tipar așa cum trebuie. Gabi era la muncă, nu mai aveam nicio temere. Din păcate o boala necruțătoare a răpit-o mult prea devreme! Ne pare rău!

Drum bun spre ceruri!
Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis, la rândul său, Alexandru Constantin Chituţă, manager interimar al Muzeului Național Brukenthal

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*