Doliu la AFT Sibiu. Fostul șef al Muzicii Militare a trecut la cele veșnice

Comunitatea academică militară sibiană regretă trecerea la cele veșnice a col.(rtr.) Ursu Ioan, fost șef al Muzicii Militare în cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, timp de 25 de ani, începând din 1967 până la pensionarea sa, în 1992.

foto: AFT Sibiu

Membru al Uniunii Compozitorilor din România din anul 1979, col.(rtr.) Ursu Ioan a fost un ofițer de excepție și totodată un profesionist desăvârșit. Pe parcursul carierei sale s-a implicat în viaţa muzicală şi cultural artistică, participând la marile spectacole desfăşurate la Casa de Cultură a Sindicatelor, la Filarmonica de Stat, la Casa Armatei, actualul Cerc Militar din Sibiu, împreună cu solişti şi recitatori ai Teatrului Naţional Radu Stanca.
„Suntem alături de familia îndoliată căreia ii transmitem întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Toți cei care l-au cunoscut și doresc să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost col. (rtr.) Ursu Ioan sunt așteptați începând de joi dimineață, 25 aprilie 2024, la Casa Funerară Caritabil de pe str. Bacovia, nr.3 din Sibiu.
Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 26 aprilie 2024, ora 13.00”, au transmis reprezentanții AFT Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*