Doliu în comunitatea academică. A decedat Rectorul UPG Ploiești, Florinel Dinu

Condcerea Universității „Lucian Blaga”din Sibiu își exprimă regretul la trecerea la cele veșnice a rectorului Universității de Petrol și Gaze din Ploiești, prof. univ. habil. dr. ing. Florinel Dinu.

„Comunitatea academică românească a devenit mai săracă odată cu dispariția prof. univ. habil. dr. ing. Florinel Dinu, rectorul Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Dascăl apreciat deopotrivă de studenți și colegi, prof. Florinel Dinu a lăsat în urmă o moștenire deosebit de valoroasă, prin cercetarea științică pe care a realizat-o, dar și prin intermediul sutelor de studenți pe care i-a îndrumat și modelat în cei aproape 40 de ani de carieră. Profesionist desăvârșit, rectorul Florinel Dinu și-a lăsat amprenta asupra dezvoltării Universității Petrol-Gaze din Ploiești, instituție academică pe care a iubit-o și pentru care și-a dedicat aproape patru decenii.

În aceste momente grele, conducerea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu transmite sincere condoleanțe atât familiei celui care a fost rectorul Florinel Dinu, cât și colegilor din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!” au transmis reprezentanții ULBS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*