Doi tineri din Rășinari au snopit în bătaie un localnic

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut doi tineri din Rășinari, acuzați că l-au bătut crunt pe un alt localnic. Incidentul s-a petrecut pe 12 decembrie 2023, pe o stradă din localitate, în urma unui conflict spontan.

FOTO: arhivă

La data de 29 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut doi bărbați, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv lovire sau alte violențe.

Cei doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 25 de ani, ambii domiciliați în Rășinari, sunt bănuiți că, în dimineața zilei de 12 decembrie 2023, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe un alt localnic, în vârstă de 50 de ani, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi presupuși agresori pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării de măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*