Doar două medii de 10 la Bacalaureat în județ. Ambele la Colegiul Național Gheorghe Lazăr

Emoțiile bacalaureatului s-au risipit astăzi odată cu afișarea rezultatelor. În județul Sibiu s-au înregistrat în acest an doar două medii de 10, ambele obținute de către absolvenți ai Colegiului Gheorghe Lazăr.

Dacă ar fi să facem un clasament al celor mai bune licee din Sibiu, pe locul doi s-ar clasa Colegiul Național Octavian Goga.

Și Mediașul stă destul de bine la notele de la bacalaureat. Colegiul Școala Națională de Gaz a avut un elev cu nota 9.86 și un total de 27 de candidați cu note peste 9, iar la Liceul Teoretic Axente Sever doi elevi au luat nota 9.85 și în total 20 de candidați au luat peste 9.

Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații în cursul zilei de astăzi până la ora 18, inclusiv prin mijloace electronice.

În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii sau reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*