DJ Rareș Luca face show în weekend la Beach Club Avrig

DJ-ul cu cel mai fresh vibe, Rareș Luca, va face show sâmbătă la Beach Club Avrig, Palatul Brukenthal. Party-ul va începe la ora 17.00.

Cea mai nouă atracţie turistică şi de divertisment deschisă recent la Avrig, Corabia Piraților, va găzdui în acest sfârșit de săptămână, party-ul oferit de DJ Rareș Luca. Distracția începe sâmbătă, de la ora 17.00, la BeachClub.

Corabia Piraților este una dinre cele mai noi locații deschise chiar vizavi de intrarea secundară în fosta Reşedinţă de vară a baronului Samuel von Brukenthal (Palatul Brukenthal Avrig). În cadrul complexului funcționează BeachClub-ul cu plajă de nisip, piatră de masaj, piscină de scăldat, hamace, baldachine și un modern bar, unde puteți savura cel mai bun Mojito cu căpșuni din Transilvania! BeachClub din cadrul complexului Corabia Piraţilor Avrig impresionează prin dotările de calitate excepţională şi amenajările făcute cu mult bun gust, iar facilităţile pentru vizitatori, la care încă se mai lucrează, cu siguranţă că vor face din acest loc o atracţie de top pentru centrul ţării.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*