Distracție pentru întreaga familie

Obor Fest este cel mai mare parc de distracții din Transilvania, aducând în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele, pentru trei zile de eveniment.

Ediția din 2018 are loc în acest week-end, anunțând zile de distracție, adrenalină și voie bună. Organizatorii se așteaptă la un număr de 50.000 de vizitatori.

Pe scena de la Obor Fest vor urca, ca în fiecare an, atât artiști de muzică ușoară, cât și artiști de muzică populară, astfel: vineri – Liviu Teodorescu și Andra Gogan, sâmbătă – Andreea Bălan, iar duminică – Camelia și Traian Stoiță, Alina Bica, Ovidiu Homorodean, Robert Târnăveanu, Stana Stepanescu și Royal Band, precum și Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului“.

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri, concursuri și locuri de joacă pentru copii, iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.

Obor Fest este un eveniment pentru buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul că toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să și le permită.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*