Dispută între președinta Consiliului Județean și finul președintelui

Agendele sportivă și de tineret ale Consiliului Județean sunt contestate de Tenis Club Pamira Sibiu, invocându-se neconcordanțe juridice.

Marius Vecerdea este finul președintelui Klaus Iohannis și antrenorul personal al acestuia

Practic, președintele CJ, Daniela Cîmpean a intrat în conflict cu Marius Vecerdea, proprietarul clubului și, în același timp, finul președintelui Klaus Iohannis. Vecerdea a declarat, pentru Mesagerul de Sibiu, că finanțarea evenimentelor prin agendele culturale și de tineret reprezintă un „blat rușinos“ între PNL și PSD și o acuză pe Cîmpean că nu are o viziune în ceea ce privește sportul sibian.

Ieri, Consiliul Județean a aprobat un proiect de hotărâre, inițiat de președintele Legislativului, prin care își asumă proiectele adoptate pe agende și respinge plângerea prealabilă depusă la CJ de Marius Vecerdea, care și-ar fi dorit revocarea programului de acțiuni. Proiectul de hotărâre privind respingerea solicitării, inițiat de Cîmpean, a fost votat în unanimitate. Totuși, Marius Vecerdea a sesizat și Instituția Prefectului. El amenință că va ataca în contencios administrativ hotărârea prin care s-au aprobat celor două agende de evenimente. „Cred că agendele vor fi blocate“, spune Vecerdea, antrenorul de tenis al președintelui Klaus Iohannis. Acesta susține că aprobarea agendei nu ar fi respectat anumite prevederi legale și este nemulțumit că a primit prea puțini bani pentru derularea unui proiect ce vizează promovarea tenisului în școlile din județ.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*