Dispariție! O fată de 12 ani este căutată de autorități UPDATE

Poliţiştii sibieni caută o fată în vârstă de 12 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

FOTO: Mesagerul de Sibiu 

La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 18,00, fiica sa, SOLOMON IULIA MARIA, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Fofeldea, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente: înălțime 146 cm, greutate 35 – 40 de kg, ochi căprui, păr brunet, lung,

În momentul plecării, minora purta o cămașă de culoare neagră, cu imprimeuri florale de culoare roșie, pantaloni blue-jeans de culoare albastră, încălțăminte sport de culoare neagră.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Poliția nu poate pune la dispoziție o fotografie a copilei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

UPDATE: „Minora Solomon Iulia Maria a fost depistată de către polițiștii sibieni pe raza localității Vurpăr. Din primele cercetări efectuate a rezultat că minora nu a fost victima niciunei infracțiuni” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu Elena Welter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*