Diplomă de excelență pentru echipa spitalului CF Sibiu. Unitatea va trece în administrarea Primăriei.

Spitalul General C.F. Sibiu a primit diploma de excelență pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea acestei unități medicale. Primarul Astrid Fodor a felicitat echipa spitalului și a anunțat că Primăria Sibiu va prelua această unitate medicală, urmând să devină Spitalul Municipal Sibiu.

Foto: Spitalul General CF Sibiu
Premiul a fost acordat în cadrul competiției Romanian Healthcare Awards, un proiect dedicat medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, pentru recunoașterea inovației și performanței în domeniul sănătății, proiectele depuse fiind evaluate de un juriu internațional format din 28 de membri, din 10 țări. Distincția, acordată de organizatorii Spațiul Medical și Boro Communications, a fost preluată de managerul Spitalului General CF Sibiu, dr. Ștefania Șerban.
„Nominalizarea și recunoașterea excelenței pentru proiectul nostru <<Reabilitarea, extinderea și modernizarea Spitalului General CF Sibiu>> ne-a onorat, bucurat și ne-a dovedit că determinarea și profesionalismul întotdeauna izbândesc.
Diploma de excelență reprezintă distinsa apreciere dăruită întregii echipe, simbolizează munca depusă cu mult suflet, dragoste și respect pentru pacienți, personalul spitalului și pentru comunitatea sibiană.
Suntem mândri de reușita noastră!”, a ransmis Ștefania Șerban, managerul Spitalului General CF Sibiu.
Spitalul General C.F. Sibiu a primit diploma de excelență pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea acestei unități medicale. Premiul a fost acordat în cadrul competiției Romanian Healthcare Awards, un proiect dedicat medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, pentru recunoașterea inovației și performanței în domeniul sănătății, proiectele depuse fiind evaluate de un juriu internațional format din 28 de membri, din 10 țări. Distincția, acordată de organizatorii Spațiul Medical și Boro Communications, a fost preluată de managerul Spitalului General CF Sibiu, doamna dr. Ștefania Șerban.
„Felicitări echipei Spitalului General CF Sibiu și doamnei manager Șerban pentru acest premiu acordat pentru lucrările de reparații efectuate în ultimul an, punerea la punct a compartimentului de spitalizare de zi și investițiile în resursa umană a unității medicale. De asemenea, acest premiu este o recunoaștere și pentru proiectele finanțate din fonduri europene pe care le-au inițiat pentru dotarea cu aparatură a Spitalului și pentru combaterea infecțiilor nosocomiale. Primăria Sibiu va prelua această unitate medicală, urmând să devină Spitalul Municipal Sibiu, după ce în această săptămână a fost aprobată prin Hotărâre de Guvern transmiterea acestuia din administrarea Ministerului Transporturilor în cea a Municipiului Sibiu”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*