Dinamoviștii au sunat ADUNAREA pe Municipal! Se anunță record pentru Liga2

Meciul de mâine, dintre CSC 1599 Șelimbăr și Dinamo București, din cadrul etapei a 18-a a Ligii2 la fotbal, se anunță incendiar. Programat de noul Stadion Municipal din Sibiu, de la ora 12, a intrat în vizorul fanilor dinamoviști din întreaga țară, aceștia anunțând o prezență record la un meci de liga secundă.

sursa: Dinamo1948.club

Fanii dinamoviști sunt pregătiți să creeze din nou momente unice! Scriu aceste rânduri în drum spre Sibiu, locul în care suporterii dinamoviști vor scrie o nouă pagină de istorie, vor bate un record pentru liga secundă. Dincolo de tot ce se scrie, susținerea fanilor pentru această echipă, dragostea pentru culori, este nemărginită și dovadă de atașament nu poate fi contrazisă. (…) Acum mergem la Sibiu, venim suporteri din toată țară, din București, din zona Ardealului, vin suporteri din Scandinavia, vin suporteri de la Constanța, din Bihor, Arad și alte zone ale țării. Sibiu este locul în care vom realiza ceva unic.

În momentul în care scriu aceste rânduri, în peluza oaspeților sunt peste 1500 de bilete vândute în toate sectoarele, ieri a fost suplimentat cu încă un sector din cauza cererii masive de bilete. La tribuna II, două  sectoare sunt aproape sold-out, a fost deschis un al treilea sector, este logic și evident faptul că tot dinamoviștii au luat cu asalt biletele online.

Va fi un stadion în alb și roșu, vor veni suporteri și în ziua meciului pentru a achiziționa bilete, strigătul de luptă al câinilor va răsuna din tot stadionul și la final sunt convins că ne vom bucura de o victorie care să ne aducă mai aproape de ceea ce ne dorim, să readucem clubul acolo unde îi este locul. Evident că vom fi prezenți alături de voi!

Mai sunt 24 de ore până la meci, dar emoțiile încep să se simtă!“, transmite Dinamo1948.club

Vezi amănunte despre meciul de mâine AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*