Deznodământ fericit: jurnalista căreia i-a fost furat rucsacul la FITS, și-a recuperat o parte din bunuri

Datorită unei exemplare mobilizări a sibienilor, a colegilor din mass-media și cu sprijinul polițiștilor, colega noastră de la Agerpres a reușit să își recupereze o parte din bunurile furate ieri, în timp ce făcea poze la FITS.

Foto: Poza făcută de Izabela Paulescu când i-a fost furat rucsacul
Laptopul şi memoriile externe care se aflau în rucsacul furat au fost vândute de către hoți unui sibian care, cunoscând povestea, au contactat-o pe jurnalistă.
”Mulţumesc sibienilor şi Sibiului cu Miracol!
Mulţumesc tuturor jurnaliştilor sibieni, sibienilor simpli si în mod deosebit sibianului nostru de cinste, cel care m-a sunat şi mi-a zis astăzi că a cumpărat laptopul şi memoriile externe furate ieri. Mulţumesc pentru ajutor şi poliţiştilor locali şi celor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie!
Dragă domnule Constantin Chiriac, într-adevăr sibienii merită un festival cu tema #MIRACOL!
Mulţumesc, Ora de Sibiu, stiridesibiu.ro, Sibiu Independent, Mesagerul de Sibiu, Sibiu100%, Turnul Sfatului si tuturor colegilor jurnalişti sibieni şi vă mulţumim dumneavoastră, sibienilor, care în 24 de ore, v-aţi mobilizat şi ne-aţi ajutat să recuperăm amintirile copiilor!
În numele copiilor de la Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Ilie Micu” Sibiu si cei de la centru de plasament din Sibiu, ale căror fotografii şi amintiri filmate la #FITS au fost furate ieri, odată cu rucsacul meu şi laptopul din el, vă mulţumim oameni buni şi faini din Sibiu, pentru ajutor şi omenie!
Cu respect, vă mulţumesc şi vă port cu drag în suflet, Iza, jurnalist AGERPRES la Sibiu, acreditat la #FITS!”, a scris Izabela Paulescu pe facebook.
Întreaga poveste AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*