Descoperă transportul public într-un mod nou cu aplicația SibiuBus

Aplicaţia mobilă SibiuBus este destinată transportului public din Sibiu și poate fi descărcată gratuit din GooglePlay sau AppleStore.

FOTO: Tursib 

Aplicația permite vizualizarea traseelor și poziția autobuzelor în timp real, planificarea cu ușurință a călătoriilor și achiziționarea rapidă a titlurilor de călătorie sub forma unui cod QR. În aplicație veți găsi disponibile atât bilete, legitimații zilnice cât și abonamente.

 

Pentru o experiență cât mai ușoară, nu uitați să țineți cont de următoarele:

  • Contul poate fi utilizat de o singură persoană și nu este transmisibil;
  • Pentru achiziționarea titlurilor de călătorie de tipul abonamentelor este necesară crearea unui cont în aplicație;
  • Codul QR generat trebuie validat imediat după urcarea în autobuz;
  • Contul din aplicație este independent de cardul fizic al călătorului. Titlurile de călătorie achiziționate în acest mod vor fi disponibile în aplicație sub forma unui cod QR, nu pe cardul fizic al călătorului;
  • Dacă aveți mai multe titluri de călătorie achiziționate nu vă faceți griji deoarece prioritatea de validare este setată astfel încât să fie validat titlul de călătorie cel mai avantajos pentru utilizator.

În situația în care aveți întrebări sau întâmpinați dificultăți vă oferim suport între orele 08:00-16:00 la numărul de telefon 0269/208.861 sau pe adresa de e-mail: suportapp@sibiu.ro

Găsiți informații utile despre utilizarea aplicației și accesând link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=t3pjSl38wvw sau scanând codul QR.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*