Deschiderea anului universitar 2023-2024 la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu (CP)

Luni, 2 octombrie, începând cu ora 09:00, în incinta Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va avea loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2023 – 2024.

Foto: AFT Sibiu

Începând cu ora 14:00, în Piața Mare a Sibiului, manifestările  vor continua cu evenimentul intitulat „Toamna studențească”, în cadrul căruia, studenți și cadre didactice din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și Universitatea „Lucian Blaga” vor marca, în mod simbolic, deschiderea anului universitar în Centrul universitar Sibiu.

În prezent, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu are în derulare programe de studii universitare de licență, programe de studii universitare de master și cursuri postuniversitare. La data de 2 octombrie vor începe studiile 1513 studenți și cursanți, astfel:

  • la programele de studii universitare de licență, 986 de studenți (dintre care 330 în anul I), școlarizați pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul Român de Informaţii și Ministerul de Justiție;
  • la programele de studii universitare de master, 472 de studenți;
  • la cursurile postuniversitare, 55 de cursanți.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*