Deputatul care și-a bătut soția a fost exclus din partid

Conducerea AUR l-a exclus din partid pe deputatul Dumitru Viorel Focșa, care și-a agresat soția în timpul unui scandal domestic, anunță AUR într-un comunicat, citat de Hotnews.

„Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă. Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar. Alianța pentru Unirea Românilor îi cere public deputatului Focșa să își respecte angajamentul asumat și să își depună mandatul de parlamentar, ca urmare a sancțiunii primite pe linie de partid”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, AUR respinge ferm orice formă de violență domestică și se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare.

Deputatul AUR Dumitru Focșa care și-a agresat soția a postat, vineri, pe Facebook propria versiune. Focșa dă vina pe soția sa, pe care o acuză de gelozie și susține că presa scrie „mizerii” și „neadevăruri”.

El susține că „incidentul” a fost „generat de soție prin gelozie extremă” și recunoaște că a luat-o „de după gât” și „la ușa dormitorului a mai fost o busculadă și a fost atinsă și de ușa camerei, atunci am văzut că-i sângerează” nasul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*