Deputatul Benedek Zakariás, la ieșirea de la urne: „A venit momentul unei schimbări“

Deputatul UDMR Benedek Zakariás a votat în această dimineață, la Școala nr. 20, Sibiu, cu gândul la schimbare. Atât pentru conducerea Parlamentului European, cât și pentru Consiliul Județean și Primăria Sibiu.

Am votat ca să rămânem în Uniunea Europeană, respectiv să se schimbe conducerea Uniunii, pentru că se gândesc la toate, numai chiar la cetățeanul european, nu. Dacă vedem ce s-a întâmplat în ultimii 5 ani este foarte clar că această conducere a uniunii trebuie schimbată. Trebuie să rămânem în Uniunea Europeană, dar conducerea trebuie să să modifice.

Pentru județ, eu zic că, având în vedere că în ultimii 4 ani nu s-a întâmplat nimic, ceea ce să iasă din tipar, Județul Sibiu a rămas în urmă față de foarte multe județe din România. Cred că trebuie, și a venit momentul unei schimbări.

La nivel de Primăria municipiului Sibiu eu văd că este nevoie de o altă dinamică, de o altă gândire, de o gândire în perspectivă, pentru viitor, de o gândire pentru următorii 10-15 ani. Iar pentru asta este nevoie de o schimbare“, a declarat deputatul Benedek Zakariás la ieșirea de la urne.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*