Depășim complexul „U“ Cluj? Mâine, de la 14,30, pe Stadionul Municipal Sibiu

FC Hermannstadt încearcă să oprească seria neagră în fața Universității Cluj, mâine, de la ora 14,30, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Echipa sibiană n-a mai câștigat în fața „șepcilor roșii“ din 10 mai 2022, 2-1 pe Cluj Arena, elevii lui Măldărășanu stricându-le atunci petrecerea adversarilor, care aveau nevoie de o remiză pentru promovare și aveau șampaniile la rece.

foto: facebook/FCH

De atunci, FC Hermannstadt n-a mai reușit decât o remiză, 2-2 în turul sezonului regulat, 2-2 la Sibiu, și a încasat 6 înfrângeri, dintre care 2 în sferturile de finală ale Cupei României (anul trecut și miercuri, 3 aprilie ), care ne-au oprit din cursa spre trofeu.

Ovidiu Sabău a devenit „nașul“ lui Măldărășanu, aproape de fiecare dată reușind să gestioneze mai bine finalurile de joc, având schimbări mai inspirate, folosind mai bine resursele din teren.

În ultima întâlnire dintre cele 2 echipe, Universitatea Cluj ne-a învins pe Cluj Arena, chiar miercuri, printr-un gol marcat în minutele suplimentare. A înscris nou intratul Anselmo, la capătul unui meci în care FC Hermannstadt a jucat la așteptare, fără vigoare în atac, deși a avut o bară, prin Bejan, aproape de pauză.

Mâine, echipa sibiană va evolua sub presiune, o eventuală înfrângere aducând apropierea de zona fierbinte. Din păcate, lupta până în ultima etapă pentru play-off și victoria lejeră cu Dinamo, 3-0 (3-0), i-au îmbătat „cu apă rece“ pe elevii lui Măldărășanu, aceștia tratând ceva mai superficial meciurile de la Voluntari și cel de Cupă, cu U Cluj.

E însă vremea să oprim seria neagră și să trăim finalul de sezon cu inima la loc. FC Hermannstadt se bazează din nou pe sprijinul fanilor, în condițiile în care „șepcile roșii“ vor fi încurajați din nou de celebra sa galerie. Pentru acest joc, sibienii se bazează și pe aproape 140 de suporteri deosebiți. „Împreună pentru zâmbetele copiilor! Ne implicăm în viața socială pentru că ne pasă de educație, valori intelectuale și de sportul de performanță! La FCH vs U Cluj vom avea alături în tribune aproape 140 de elevi de la Școala Waldorf Roșia, Școala Andreiana, Comunitatea Dallas, Club Sportiv S Centrul Gușterița, Școala Anima, Școala Fram! Aceștia vor fi însoțiți de 50 de specialiști care au grijă de ei.“, a transmis FC Hermannstadt.

Bilete pentru partida de mâine se găsesc AICI, sau la casa de bilete a Stadionului Municipal, azi, până la ora 18, și mâine, 7 aprilie, între orele 9 și 15.

Partida va fi condusă la centru de Marcel Bîrsan din Bucureşti. În cabina VAR va fi Marian Barbu (Făgăraş – Braşov)

VEZI Programul etapei a 3-a a play-out-ului și clasamentul la zi

sursa: FRF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*