Demo Day cu Fabrica Viitorului la ULBS

Cadrele didactice și studenții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu care au dezvoltat Fabrica Viitorului în cadrul proiectului „Dezvoltarea sistemelor socio-fizico-cibernetice pe baza Internetului Lucrurilor în fabrica viitorului” (DiFiCIL) vor prezenta primele rezultate intermediare ale proiectului.

Demo Day va avea loc în 7 octombrie, între orele 10.00-16.00, în cadrul Facultății de Inginerie.

„Vor fi expuse prototipurile, iar membrii echipei de cercetare vor fi la dispoziția celor interesați pentru a discuta teme de tehnologie și dezvoltare relevante la nivel internațional din Fabrica Viitorului. Obiectivul este de a facilita interacțiunea dintre echipa de cercetare și cei interesați, atât cadre didactice, cât și  studenți. Vorbim despre o stație de instruire despre cum se ansamblează corect un produs, dar și patru module de lucru cu roboți. Trebuie să avem în vedere însă faptul că aceste prototipuri sunt o variantă intermediară”, a declarat conf. dr. ing. Bogdan-Constantin Pîrvu, coordonatorul proiectului.

În intervalul orar 14-15, în sala IE 101/102, tot în cadrul Facultății de Inginerie, va avea loc o prezentare generală a proiectului, la care cadrele didactice și parteneri din mediul de afaceri sunt așteptați. „Obiectivul este a identifica și facilita colaboratori în cadrul Facultății de Inginerie, cât și posibile parteneriate pe teme concrete cu companiile interesate”, a adăugat Pîrvu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*