Delegație a Consiliului Raional Einsiedeln și a președintei organizației sașilor din Elveția în Sibiu (CP)

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu, și administratorul public al județului Sibiu, Adrian Bibu, au primit astăzi vizita unei delegații a Consiliului Raional Einsiedeln, Elveția și a președintei organizației sașilor din Elveția.

FOTO: Consiliul Județean Sibiu
Un turism sustenabil pe diverse trasee tematice, o infrastructură de drumuri modernizate, Aeroport la standarde europene, tradiții și gastronomie locală și diverse oportunități de investiții sunt câteva dintre temele de discuție din cadrul întâlnirii, transmite Consiliul Județean Sibiu.
„A fost un bun prilej de a prezenta astăzi oaspeților elvețieni Județul Sibiu și activitatea Consiliului Județean Sibiu. Au fost interesați de programul Anii Drumeției derulat de Consiliul Județean Sibiu, de turismul cultural și evenimentele desfășurate în cadrul Agendelor susținute de Consiliul Județean. Sibiul este interesant nu numai pentru turiști, dar și pentru potențiali investitori, iar fiecare întâlnire este un bun prilej de colaborare pentru viitor și pentru dezvoltarea județului Sibiu”, a transmis Vlad Vasiu, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*