Deja ne-am obișnuit. În weekend, șoferi băuți, drogați sau fără permis la volan

Polițiștii rutieri au avut din nou un weekend plin. De pe șoselele județului nu au lipsit șoferii beți, drogați sau fără permis.

Foto: Arhivă

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 20,00, pe raza localității Turnu Roșu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au depistat un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Cisnădie, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere. De asemenea, polițiștii au constatat că mopedul în cauză este neînregistrat.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 22,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Bazna de către un localnic în vârstă de 32 de ani.

Testarea șoferului cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la amphetamină, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 07,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană  Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Cisnădiei de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Cisnădie.

Testarea celui aflat la volan cu aparatul Drgtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Secției de Poliție Urbană Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20,30, în localitatea Săliște, polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit un autoturism condus pe strada Gării de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Loamneș.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o  unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul secției de poliție amintite, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 21,00, în localitatea Axente Sever, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au testat alcoolscopic un șofer aflat la volanul unui autoturism condus pe DN 14.

Întrucât rezultatul afișat de aparat a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul, un localnic în vârstă de 48 de ani, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În baza celor constatate, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*