„Degețica” și „Sarea în bucate” încheie sezonul estival la Teatrul Gong

În încheierea sezonului estival, Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă adaptări după poveștile „Degețica” și „Sarea-n bucate”.

Foto: Facebook Primăria Municipiului Sibiu

Prin producțiile prezentate la scenă, Teatrul Gong deschide o fereastră spre o mai bună înțelegere a lumii din jurul nostru, explorând lumi fantastice, cu personaje magice, ce promovează prietenia și dragostea.

Sâmbătă, 19 august și duminică, 20 august, de la ora 11.00, sunteți invitați la „Degețica”, în regia Oanei Leahu. Spectacolul spune povestea extraordinară a unei fetițe în încercarea de a-și dobândi libertatea și fericirea, îmbinând teatrul de animație cu muzica și proiecțiile video. Reprezentația este recomandată copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Sâmbătă, 26 august și duminică, 27 august, de la ora 11.00, va fi prezentat spectacolul „Sarea-n bucate”, o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Reprezentația este recomandată copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Biletele pentru ambele spectacole pot fi achiziționate online de pe teatrulgong.ro sau de la sediul instituției, de miercuri până vineri în intervalul orar 11.00-18.00, sâmbăta de la 10.00 la 18.00, iar duminica între orele 10.00 și 14.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*