DECIDEM sfertul la Sibiu? „Vulturii“ își cheamă suporterii în Sala Transilvania! Aseară, CSO Voluntari – CSU Sibiu 96-98 (51-51)

CSU Sibiu a câștigat aseară la Voluntari, 98-96 (31-22, 20-29, 22-22, 25-23), cu CSO, meciul doi din seria sfertului de finală a Ligii Naționale de baschet masculin. A egalat situația, 1-1, și poate obține calificarea chiar în Sala Transilvania, dacă învinge în cele 2 partide disputate aici. Prima va avea loc mâine, 18 aprilie, de la ora 19,45, iar cea de-a doua sâmbătă, 20 aprilie, ora 20.

foto: facebook/CSU Sibiu

Elevii lui Rinkevicius au făcut un nou meci mare, aseară, în Sala „Gabriela Szabo“, la fel ca duminică, atunci când au cedat la o singură posesie, 89-91 după un final dramatic. Jucând pe terenul și împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, cu finală europeană disputată luna aceasta, „vulturii“ s-au mobilizat exemplar. După un prim sfert câștigat la 9 puncte diferență, s-au văzut egalați până la pauză, după care cele două echipe au mers cap la cap până în secvența decisivă.

Cu un minut și jumătate înainte de final, Olah reușea o triplă, pentru 96-91 în favoarea CSO Voluntari. Părea că jocul era decis. Și totuși, CSU Sibiu a avut o reacție exemplară, cu un run de 7-0 senzațional, care a întors soarta partidei și, sperăm, a sfertului de finală. Threatt Jr s-a concentrat la libere, apoi tot el a mai adăugat 2 puncte, Uță avea să-și aducă echipa în avantaj de sub panou, pentru ca Mirel Dragoste să închidă cu o liberă transformată, cu 2 secunde înainte de final.

Principalul marcator pentru CSU Sibiu a fost Loving 21 puncte. Threatt Jr. și Ivanov au contribuit cu câte 17 puncte, Uță cu 16 pct , Pratt cu 12 pct, Dragoste cu 10 pct, iar Barro cu 5

La gazde, s-au evidențiat Trevon Allen 22 puncte, Olah 15 pct și Feazell 12.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*