De vorbă cu ADR

Sibienii interesați să acceseze fonduri europene se pot informa direct de la specialiști.

beneficiari proiecte ADRAgenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, în colaborare cu consiliile județene din regiunea Centru și reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, dar și ai altor organisme regionale, vor prezenta, în perioada 16-29 aprilie, în fiecare din municipiile reședință de județ din Regiunea Centru, informații actualizate privind pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020. La Sibiu, întâlnirea va avea loc în 29 aprilie, ora 10.00, la în sala mare de ședințe a Consiliului Județean.

Alături de beneficiari

Suita acestor evenimente a fost concepută de ADR Centru pentru a veni în sprijinul potențialilor solicitanți de fonduri europene nerambursabile, alocate prin Programele Operaționale 2014-2020. În cadrul ședinței ordinare a CDR Centru din data de 18 martie, desfășurată la Brașov, a fost analizată oportunitatea derulării acestor seminarii de informare a potențialilor beneficiari de fonduri europene nerambursabile, pentru pregătirea proiectelor finanțabile în perioada 2014-2020.

Ajutor în perspectiva depunerii proiectelor

ADR Centru va organiza aceste seminarii de informare, reunite sub egida unei Caravane de informare ”Fondurile Europene 2014-2020 în Regiunea Centru”, care se va derula în perioada 15-30 aprilie 2015.

Simion CREȚU | director general ADR Centru

„Pentru că un aspect important al perioadei de programare, în cadrul căreia au fost lansate două Programe Operaționale, îl constituie corelarea viitoarelor finanțări europene pentru anii 2014-2020, pe principalele direcții de dezvoltare: «Competitivitatea», «Oamenii și societatea», «Infrastructura și resursele», dar și «Spațiul rural», prin Programele Operaționale aferente, seminariile propuse vor fi organizate alături de reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și ai altor organisme implicate în pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*