„De ce scriu ăștia pe pereți”, proiecție specială cu invitați din echipa filmului

ESTE Filmul de Miercuri prezintă „De ce scriu ăștia pe pereți?”, primul documentar românesc despre graffiti și street art.

FOTO: ESTE Filmul de Miercuri / captură Youtube

Proiecția va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, în prezența regizorului Alin Boeru și a artistului Robert Obert, care vor participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul.

Sinopsis:

Încercând să înțeleagă dedesubturile fenomenului graffiti și street art din România, un corporatist ajunge să se descopere pe sine.

Pornit ca o analiză obiectivă a unei contraculturi, documentarul se transformă într-o poveste intimă de maturizare a unui bărbat de 35 de ani, înghițit de universul diferit pe care îl descoperă.

Filmul explorează toate dimensiunile și specificitățile aceste comunități – de la intervențiile pe metrouri, tramvaie, trenuri, ajungând la acțiuni clandestine pe străzi, în spațiul public sau în locuri abandonate.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*